-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Muffins med valnøddeknas
Nemme muffins med lækkert valnøddeknas på toppen.
(12-18 stk)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Bagetid: 30 min.
- Fryse-egnet
- 1 portion grundopskrift: Grundopskrift til muffins
- frugt efter eget valg – f.eks. 2 pærer
- Valnøddeknas:
- 75 g valnøddekerner
- 75 g farin
- ½ tsk stødt kanel
- 50 g smør
- Fordel grunddejen med små stykker frugt i 12-18 muffinsforme og sæt dem i ovnen 12-15 min.
- Hak valnødderne og bland dem med farin, kanel og smør til en klumpet masse.
- Fordel den over de halvbagte muffins og bag dem færdige som beskrevet i grundopskriften.