Raw avocado-mozzarella sandwich
SPONSORERET indhold

Raw avocado-mozzarella sandwich

Raw food har vundet indpas som hip gademad i alverdens storbyer. Her får du vores bud på en lækker raw sandwich to go.

08. mar. 2015 | Opskrift | BoligLiv


Raw avocadomozzarella sandwich
2 sandwich

Kiks:
2 dl hørfrø (gul og brun)
½ dl hvide sesamfrø
½ dl sorte sesamfrø
½ dl græskarkerner
1 knivspids havsalt
1 knivspids grønsagsbouillon opløst i 4 dl kogende vand

1 lille håndfuld spæde salatblade
1 kugle bøffelmozzarella
1moden avocado
saft og skal fra ½ ubehandlet citron
olivenolie
flagesalt og peber

1. Kom alle frø og kerner i en skål. Krydr med salt, og tilsæt bouillon. Rør i vandet, og lad frøene stå og svulme op i ca. 4 timer. Rør i dem indimellem, det skal blive grødagtigt og klistret. Tilsæt mere vand, hvis dejen er for tør.

2. Del dejen i fire, og spred ud på en bageplade med bagsiden af en ske. Kiksene skal være ca. 15 cm i diameter. Sæt ovnen på 60 grader varmluft, og tør kiksene. Det tager omkring 8 timer. Vend kiksene undervejs, så de tørrer hurtigere. Afkøl på en rist.

3. Kom salat, mozzarella og avocado på kiksene, og dryp med olie. Krydr med salt og peber, og fordel citronsaft og revet citron henover. Top med en kiks, eller server som åbne sandwich.