rejer
SPONSORERET indhold

Røgede rejer & salat med quinoa

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Pil selv-rejer med powerfuld og mættende salat.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
19. jun. 2015 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

500 g store, rå rejer med skal
1 spsk olivenolie
salt, peber
røget paprika

Quinoa-salat:
1 dl quinoa
2,5 dl grønsagsbouillon
1-2 skrællede, udkernede agurker
1 lille, skrællet og hakket ananas
kødet af 2 avokadoer
ca. 1 dl hakket koriander & mynte
lidt tørret chili
limesaft

Sådan gør du:

Tø rejerne op, og tryk dem tørre i køkkenpapir. Vend dem med olie, salt, peber og paprika. Kog quinoaen efter anvisningen. Lad den afkøle, og bland den med de øvrige ingredienser. Smag til med krydderurter, chili, salt, peber og limesaft.
Varm en stor sauterepande eller wok, vip rejerne i, og steg dem under omrøring, til de skifter farve og er faste. Server de lune rejer med den krydrede salat, og pil løs.

Energi pr. person: 320 kcal, fedt 28%, protein 29%, kulhydrat 43%