-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Pizza med jordskokker og spinat
En anderledes pizza med lækkert og mættende fyld.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Bagetid: ca. 20 min.
- 4 pakker pizzadej (grov)
- 8 spsk. tomatpuré
- 2 spsk. oregano
- 300 g mozzarella (revet)
- salt og peber (friskkværnet)
- Fyld:
- 300 g røget bacon (i tern)
- 100 g babyspinat (skyllet)
- 200 g jordskokker (i tynde skiver)
- 2 fed hvidløg (i tynde skiver)
- 80 g parmesan (i tynde flager)
- olivenolie
- Fordel de 4 pizzabunde på bageplader med bagepapir. Tænd ovnen på 250 grader.
- Smør tomatpuré på bundene, drys med oregano, fordel mozzarellaen, og krydr med salt og peber. Kom dem i ovnen i ca. 10 min.
- Steg baconternene på en varm pande, til de er gyldne. Kom dem på fedtsugende papir, inden de fordeles over pizzaerne og bages med i 5 minutter, så pizzaerne i alt får ca. 15-20 min. i ovnen.
- Tag pizzaerne ud, og fordel spinatblade og jordskokker over pizzaerne sammen med hvidløg, høvlet parmesanost og lidt olivenolie. Servér evt. en god tomatsalat til.