-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Rødspætter eller skrubber med appelsin og porrer
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Koge/stegetid: 25 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 2 rødspætter eller 2-4 små skrubber
- salt og peber
- 2-3 porrer (fintsnittet)
- 1-2 fed hvidløg (finthakket)
- 15 g smør eller 1 spsk olie
- 1-2 usprøjtede appelsiner
- 8-10 sorte oliven
- 2 spsk hakket persille
- Tilbehør:
- kogte kartofler
- Rens fiskene, dup dem tørre og krydr dem med salt og peber.
- Steg porrer og hvidløgbløde og blanke i en sauterpande eller bredbundet gryde med smør eller olie. Tilsætfintrevet appelsinskal, appelsinsaft og sorteoliven. Giv det et opkog og skru ned for varmen.
- Læg fisken i panden/gryden og lad den simre ganske svagt under låg 12-15 min.
- Anret fisken på 2 varme tallerkner og kog „sovsen“igennem med persille.Hæld det omkringfiskene og giv kartofler til.