-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Rugbrødsflutes med hasselnødder
Lækkert og mættende tilbehør til frokosten eller aftensmaden.
4 hele flutes
Ingredienser
- 4 dl vand
- 25 g gær
- 2 æg
- 4 spsk macadamianøddeolie
- 100 g rugkerner
- 15 g skummetmælkspulver
- 1 tsk salt
- 50 g bygflager
- 100 g hasselnøddeflager
- 130 g hvid hvedemel
- 220 g rugmel
- 20 g hakkede hasselnødder til topping
Sådan gør du
- 1/ Rør vand og gær sammen i en skål. Tilsæt æg, og pisk dem godt ud i vandet.
- 2/ Kom rugkerner, skummetmælkspulver, salt, bygflager, hasselnøddeflager og melet i, og rør dejen grundigt sammen – evt. med en elpisker eller i en røremaskine.
- 3/ Lad dejen hæve min. 3 timer et lunt sted, men gerne natten over.
- 4/ Form dejen til fire flutes, drys med hakkede hasselnødder, og bag dem i ovnen ved 180 grader
- i ca. 30 minutter.
- Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Friskbagt sommerbrød: Durumbrød