Lækkerier med lufttørret skinke
SPONSORERET indhold

Lækkerier med lufttørret skinke

De mest kendte lufttørrede skinker er parmaskinken fra Italien og serranoskinken fra Spanien. Skinkerne har masser af smag og egner sig godt til både frokost, forret, snacks, pizza samt kød- og fiskeretter.

24. maj. 2017 | Mad | Hjemmet

De mest kendte lufttørrede skinker er parmaskinken fra Italien og serranoskinken fra Spanien. Skinkerne har masser af smag og egner sig godt til både frokost, forret, snacks, pizza samt kød- og fiskeretter. Her får du opskrifterne på:

• Skinkeruller med flødeost og grøntsager

• Kartofler med skinke og oliven

• Sandwich med skinke og kartofler

• Salat med æg og sprød skinke

• Pizza med tomat og parmaskinke

• Mørbradbøffer stegt med skinke og pasta med spinat

Opskrifterne finder du længere nede på siden. Velbekomme!

SE OGSÅ: 4 x sommermad på grillen

SE OGSÅ: Skønne sommer-snacks

Anbefalet til dig