Skinke-snacks
SPONSORERET indhold

Skinke-snacks

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skinkeruller med flødeost og grønsager + kartofler med skinke og oliven.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
24. aug. 2015 | Mad | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: ca. 20 min.
Ikke fryse-egnede
Skinkeruller med flødeost og grønsager
12 skiver lufttørret skinke (f.eks. serrano- eller parmaskinke)
150 g flødeost naturel
2 spsk persille (hakket)
1 fed hvidløg (knust)
salt og friskkværnet peber
1 skoleagurk (eller ca. 1⁄3 almindelig salatagurk, stave)
2 stilke bladselleri (strimler)
½ rød peberfrugt (strimler)
Kartofler med skinke og oliven
8 skiver lufttørret skinke (f.eks. serrano- eller parmaskinke)
8 små kartofler (kogte, kolde)
8 grønne oliven

  1. Skinkeruller:
    Bland flødeost med persille og hvidløg og smag til med lidt salt og peber. Smør et lag af flødeostecremen på skinkeskiverne. Læg en agurkestav, en strimmel bladselleri og en strimmel rød peberfrugt på hver skive og tril sammen til ruller.
  2. Kartofler med skinke:
    Vikl en skinkeskive omkring hver kartoffel. Sæt en tandstik med en grøn oliven i hver.
  3. Servér snacksene med en kold drink.