-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig

Skinke-snacks
Skinkeruller med flødeost og grønsager + kartofler med skinkeog oliven.
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Kogetid: ca. 20 min.
- Ikke fryse-egnede
- Skinkeruller med flødeost og grønsager
- 12 skiver lufttørret skinke (f.eks. serrano- eller parmaskinke)
- 150 g flødeost naturel
- 2 spsk persille (hakket)
- 1 fed hvidløg (knust)
- salt og friskkværnet peber
- 1 skoleagurk (eller ca. 1⁄3 almindelig salatagurk, stave)
- 2 stilke bladselleri (strimler)
- ½ rød peberfrugt (strimler)
- Kartofler med skinke og oliven
- 8 skiver lufttørret skinke (f.eks. serrano- eller parmaskinke)
- 8 små kartofler (kogte, kolde)
- 8 grønne oliven
SÅDAN GØR DU
- Skinkeruller:
- Bland flødeost med persille og hvidløg og smag til med lidt salt og peber. Smør et lag af flødeostecremen på skinkeskiverne. Læg en agurkestav, en strimmel bladselleri og en strimmel rød peberfrugt på hver skive og tril sammen til ruller.
- Kartofler med skinke:
- Vikl en skinkeskive omkring hver kartoffel. Sæt en tandstik med en grøn oliven i hver.
- Servér snacksene med en kold drink.