Salat med æg og sprød skinke
SPONSORERET indhold

Salat med æg og sprød skinke

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
24. aug. 2015 | Mad | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stege/kogetid: ca. 10 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
6 skiver lufttørret skinke (f.eks. parma- eller serranoskinke)
100 g grønne bønner (haricots verts)
2 æg (kogt smilende, halve)
½ grønt salathoved (f.eks. krølsalat)
2-3 spsk olie-eddikedressing
Tilbehør:
evt. brød

  1. Steg skinken sprød på en slip let-pande eller under ovnens grill.
  2. Kog bønnerne i 3-4 min. i letsaltet vand og lad dem dryppe godt af.
  3. Bland salat med dressing og bønner og anret på tallerkner med halve æg og sprød skinke.
  4. Servér evt. med brød.