Sunde søde sager
Foto: Opskrifter og foto fra Sunde søde sager Sunde søde sager

Sunde søde sager

Sødt men sundt: 6 opskrifter til de lækkersultne

Uanset, om du er til stenaldermad, ikke kan tåle gluten eller bare elsker søde sager, kan du finde et velsmagende match på de næste sider. Her rimer kage nemlig på sund.


Raw brownies med chokoglasur
Disse brownies skal ikke bages i ovnen, men derimod sættes på køl. Chokoladeglasuren smager skønt og kan sagtens bruges som glasur til andre kager.
Få opskriften her.


Grov galette med æble og mandelsmør
Galette er en fransk tærte, som varierer meget i smag og udseende, da den ikke bages i en tærteform. Det giver den et smukt, rustikt look.
Få opskriften her.


De dejligste dadelkugler med lakridspulver
Daddelkugler kan varieres på rigtig mange måder, til denne opskrift har jeg fx tilsat en smule lakridspulver. Dadler er meget energitætte og kan indeholde op til 70% sukker. De har et højt indhold af jern, fosfor og magnesium, så det er helt sikkert et godt alternativ til sukkerholdige kager/slikprodukter. Men lad dig ikke snyde, spis dem med måde, selvom det er svært at styre sig med disse godbidder.
Få opskriften her.


Citrontærte med kokoscreme
Prøv denne lækre, syrlige kombination af citron og kokos.
Få opskriften her.


Vafler med banansmag

Hvis du ikke har et vaffeljern, kan dejen sagtens bruges til små, tykke pandekager. Det er en rigtig hyggelig ting at lave vafler med og til sine gæster – vaflerne er dekorative og smager eventyrligt.
Få opskriften her.


Rocky road med mørk chokolade

Rocky road er små stykker konfekt, som er nemme at lave. De kræver egentlig bare noget god chokolade og noget fyld efter eget valg.
Få opskriften her.


PRØV OGSÅ: 5 sunde opskrifter med chokolade