-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Vafler med banansmag
Hvis du ikke har et vaffeljern, kan dejen sagtens bruges til små, tykke pandekager. Det er en rigtig hyggelig ting at lave vafler med og til sine gæster – vaflerne er dekorative og smager eventyrligt.
6 stk. (PALEO)
Ingredienser
- 300 g mandelmel
- 4 æg
- 1 tsk bagepulver
- 2 dl kokosmælk
- 1 nip salt
- saft fra 1 citron
- 2 modne bananer
- Andet:
- kokosolie til stegning
Sådan laver du vafler med banansmag
- Rør mandelmel sammen med æg, bagepulver, kokosmælk, salt og citronsaft. Mos bananerne, og rør dem i dejen. Rør det hele godt rundt, indtil dejen er glat og uden klumper.
- Varm vaffeljernet rigtig godt op, og pensl pladerne med kokosolie. Kom 3-4 spsk dej midt på jernet, og bag vaflerne i ca. 4 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde. Fortsæt til al dejen er brugt op. Hvis du bruger et elektrisk vaffeljern, så steg vaflerne ved medium varme. Bruger du et gammeldags vaffeljern til komfuret, så vend jernet undervejs, og steg ved medium varme.
- Vaflerne spises med det samme og gerne med godt syltetøj, vaniljeis eller ahornsirup – eller bare som de er.
PRØV OGSÅ: Bananchips med kakao