Vafler – Opskrift på belgiske vafler og mange flere

Vafler er en form for bagværk, som er i familie med pandekagen. De laves på et vaffeljern og er en klassisk sød dessert.

De mest populære er de belgiske vafler, som typisk serveres lune med is og syltetøj på toppen. De er tykke og forbindes af mange med en tur på Bakken eller Tivoli i julesæsonen.

Men du kan også lave dem selv, hvis du har den rette opskrift.

Læs mere

Dessert eller sunde vafler?

Vi har samlet en bunke opskrifter til dig, som gerne vil tjekke mulighederne ud.

Her kan du finde vafler i ,amge forskellige versioner, fx. med banan, de franske, de belgiske og de mere sunde med fx hashbrowns og stenbiderrogn eller spinat og laks.

Vafler

Prøv også disse vafler, som er superlækre til morgenmad.

 

Et julehit - i familie med æbleskiverne

Er du ikke så vild med æbleskiver, kan du vælge at bage vafler i stedet for – det er også et sikkert julehit for både børn og barnlige sjæle. Også her kan vi hjælpe dig på vej med verdens bedste opskrifter, som vi har samlet til dig her på siden.

Og er du til at prøve noget helt nyt og anderledes, men dog stadig MEGET julet, så prøv at bage dine egne spanskrør, eller churros, som de jo egentligt hedder. De sprøde lækre rør, som mange forbinder med en juletur i TIVOLI eller hyggelige eftermiddage på julemarkeder rundt om i landet, er faktisk slet ikke så svære at bage selv derhjemme. Hvis du har mod på det, så finder du en nem opskrift her: Lækre hjemmelavede churros med chokoladecreme