-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Sund blomkålsvaffel med røget laks
Lav en vaffel baseret på blomkål og top den med laks og æg - så har du den perfekte morgenmadsret, der både er sund og smager skønt!
8 stk.
Ingredienser
- 250 g babyspinat
- 600 g blomkål
- 4 æg
- 50 g revet cheddarost
- salt og peber
- 2 spsk. kokosolie/fedt til bagning
- 4 æg
- 4 skiver røget laks
- 100 g babyspinat
- lidt olivenolie
- salt og peber
Sådan gør du:
- Damp spinaten, til den falder sammen på panden. Dræn væden fra spinaten i en si ved at trykke spinat med bagsiden af grydeske. Hak spinaten.
- Riv blomkål helt fint, eller blend blomkålen, til det er som smuldr. Bland spinat og blomkål sammen i en skål.
- Tilsæt æg, og pisk dejen godt sammen med revet ost, salt og peber.
- Opvarm et vaffeljern. Smør evt. jernet med kokosfedt/olie til den første vaffel. Læg et par skefulde dej på det varme jern, og bag vaflerne.
- Tilbered spejlæg på en pande. Anret vafler med spejlæg, røget laks og frisk babyspinat. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.