-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Vafler med græskar
Smagen af sprøde vafler vækker minder frem hos de fleste.
Vafler til 4 personer
Ingredienser
- Vafler med græskar
- Græskarpuré:
- 300 g græskarkød eller
- courgette
- vand
- Vafler:
- 3 dl hvedemel
- 2 tsk. stødt kanel
- 2 tsk. bagepulver
- ½ tsk. salt
- 3 små æg
- 4 spsk. brun farin
- 3 spsk. olie
- 3 dl græskarpuré (se herover)
- Tilbehør: ahornsirup
Sådan laver du vafler med græskar
- 1. Kog græskarkødet eller courgetten ca. 20 min., og afdryp det i en sigte. Miks det til puré i en blender eller foodprocessor.
- 2. Bland hvedemel, kanel, bagepulver og salt sammen i en skål. Pisk æg, brun farin og olie sammen i en anden skål. Mål græskarpurén
- op, og vend den i. Vend herefter melblandingen i.
- 3. Varm et vaffeljern op, og bag vaflerne. Smør vaffeljernet med olie. Brug ca. 1 dl dej pr. vaffel.
SE OGSÅ:Spinatvafler med laks
SE OGSÅ:Vafler med karamelliseret æble
SE OGSÅ:Belgiske vafler