Belgiske vafler
SPONSORERET indhold

Belgiske vafler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hvem siger gæsterne altid skal komme til middag? Inviter til en eftermiddag med hygge og hjemmebagte belgiske vafler.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Alamy
16. dec. 2015 | Opskrift | Hjemmet
Ca. 8 stk. belgiske vafler | Total: 45 min

Ingredienser

Belgiske vafler

1 æg

2 spsk sukker

1/4 tsk vaniljesukker

1 usprøjtet citron

100 g hvedemel

1/2 tsk natron (eller 1/4 tsk bagepulver)

1 knsp salt

1 1/4 dl kærnemælk

25 g smør

 

Tilbehør:

Is og/eller syltetøj

Sådan laver du belgiske vafler

1. Del ægget i blomme og hvide. Pisk æggeblommen sammen med sukker, vanilje og fintrevet citronskal.


2. Bland de tørreingredienser og rør dem i dejen skiftevis med kærnemælken.


3. Tilsæt smeltet smør.


4. Pisk æggehviden stiv og vend den i dejen.


5. Bag dejen i et vaffeljern og server de lune vafler med rørt vaniljeis eller syltetøj.

 

SE OGSÅ: Lune hasselnøddevafler

SE OGSÅ: Franske vafler

SE OGSÅ: Spinatvafler med laks