Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Glutenfri vafler
Foto: Maja Ambeck Vase Skønne glutenfrie fristelser - hasselnøddevafler med Nutella.

Hasselnøddevafler

Lune hasselnøddevafler

Disse søde hasselnøddevafler er lynhurtige at lave og smager vanvittigt lækkert toppet med nutella, nødder og frysetørrede bær.

clock 15 minutter
printer Print
plate 4-6 vafler

Hasselnøddevafler:
100 g hasselnødder
2 spsk sukker
3 æg
120 ml minimælk
1 nip salt

Topping:
4 spsk nutella
2 spsk hasselnødder
1-2 spsk frysetørret hindbær

Sådan laver du hasselnøddevafler

 

Rist hasselnød­derne i ca. 5 minutter ved 200 grader,
og gnub hinderne af i et rent viskestykke. Lad nødderne køle lidt af, og blend dem til mel.

 

Tilsæt sukker, æg, mælk og salt, og blend dejen ensartet. Kom et par
skefulde dej i et varmt, smurt vaffeljern, og bag vaflerne gyldne.

Top vaflerne med nutella, hakkede hasselnødder og frysetørrede hindbær, og nyd dem lune!

Tip

En skefuld skyr med sæsonens frugt smager også vidunderligt på de lune, glutenfrie vafler.

Se, hvad vi ellers skriver om: Vafler, Nødder, Søde sager, Dessert og Glutenfri