Vafler med nutella opskrift
Foto: Maja Ambeck Vase Skønne glutenfrie fristelser - hasselnøddevafler med Nutella.

Hasselnøddevafler

Lækre & nemme vafler med nutella

Disse søde hasselnøddevafler er lynhurtige at lave og smager vanvittigt lækkert toppet med nutella, nødder og frysetørrede bær. Se her, hvordan du nemt kan lave lækre vafler med nutella:

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 15 minutter
plate 4-6 vafler

Hasselnøddevafler:
100 g hasselnødder
2 spsk sukker
3 ĂŚg
120 ml minimĂŚlk
1 nip salt

Topping:
4 spsk nutella
2 spsk hasselnødder
1-2 spsk frysetørret hindbÌr

Sådan laver du hasselnøddevafler

 

Rist hasselnød­derne i ca. 5 minutter ved 200 grader,
og gnub hinderne af i et rent viskestykke. Lad nødderne køle lidt af, og blend dem til mel.

 

TilsĂŚt sukker, ĂŚg, mĂŚlk og salt, og blend dejen ensartet. Kom et par
skefulde dej i et varmt, smurt vaffeljern, og bag vaflerne gyldne.

Top vaflerne med nutella, hakkede hasselnødder og frysetørrede hindbÌr, og nyd dem lune!

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tip

En skefuld skyr med sĂŚsonens frugt smager ogsĂĽ vidunderligt pĂĽ de lune, glutenfrie vafler.

Se, hvad vi ellers skriver om: Vafler, Dessert og Glutenfri