-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Michelle Kristensen opskrift: Søde og salte vafler
Spis vaflerne sammen noget frugt eller grønt eller avocado og tomater. Den søde vaffel er skøn drysset med 10 ristede, hakkede mandler og 1 håndfuld blåbær. De salte vafler kan du også bruge til frokost og aftensmad.
4 personer / 4 vafler
De salte
- 75 g frisk spinat, renset
- 240 g kogte kikærter fra dåse
- 4 æg
- 2 spsk havregryn
- 1 spsk fiberHUSK
- ½ tsk salt
- ½ tsk bagepulver
- 250 g hytteost
- 4 æg
- 2 spsk havregryn
- 1 spsk fiberHUSK
- 1 tsk kanel
- 4 dadler, uden sten
- ½ tsk bagepulver
- 1 drys salt
- Olie til vaffeljernet
Sådan gør du
- Kom alle ingredienserne til de valgte vafler i en blender og kør dem til en ensartet dej. Tænd for vaffeljernet.
- Når det er varmt, smører du begge flader med olie.
- Hæld ¼ af dejen på vaffeljernet og bag vaflen i ca. 4 minutter.
- Den skal have en let gylden skorpe, inden du løfter den af. De søde vafler er lidt mere skrøbelige end de salte, så med dem gælder det om at være ekstra tålmodig.
- Gentag med resten af vaffeldejen.
