-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Gulerodsvafler med bolsjebeder
Fyld din vaffel med sunde grøntsager og top den med fløjlsblød flødeost og bolsjebeder. Vaflerne er mættende og egner sig perfekt som både morgenmad og frokost.
Ingredienser
- 200 g revet gulerod
- 350 g revet sød kartoffel
- 150 g revet cheddarost
- 75 g fuldkornsmel
- 1 forårsløg
- 3 kviste bredbladet persille
- 3 æg
- 2 spsk. kokosolie/fedt til bagning
- 1 bolsjebede
- 1 appelsin
- 1 spsk. olivenolie
- salt og peber
- 100 g flødeost
- 2-3 kviste bredbladet persille
Sådan gør du:
- Bland revet gulerod, og revet sød kartoffel i en skål.
- Vend sammen med revet ost og fuldkornsmel. Hak forårsløg helt fint. Skyl og hak persille helt fint. Rør hakket forårsløg og persille sammen med resten.
- Pisk æggene sammen i en stor skål. Kom grøntsags blandingen i æggemassen, og pisk sammen til en dej.
- Opvarm et vaffeljern. Smør evt. jernet med kokosfedt/olie til den første vaffel. Læg et par skefulde dej på det varme jern, og bag vaflerne.
- Skrub bolsjebeden, og skær den i papirtynde skiver på et mandolinjern eller rivejern. Vend bolsjebedeskiverne med appelsinsaft og olivenolie. Krydr med salt og peber.
- Smør vafler med flødeost og top op med bolsjebeder og persilleblade.