
Grove vafler med kanel
Disse vafler er superlækre til morgenmad, men tager en smule ekstra tid, hvilket gør dem perfekte til lørdag eller søndag morgen.
Ingredienser
75 g hvedemel
75 g fuldkornsmel
1,5 tsk bagepulver
1 tsk stødt kanel
1 spsk rørsukker
1 tsk ren vaniljepulver
1 spsk kokosolie
1 æg
2,5 dl skummetmælk
2,5 dl skyr
1 moden banan
4 spsk friske blåbær
Sådan gør du
1/ Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Kom kokosolie, æg og mælk i en anden skål, og bland de tørre ingredienser i – rør det hele godt rundt, indtil dejen er glat og uden klumper.
2/ Varm vaffeljernet rigtigt godt op. Kom 3-4 spsk dej ind midt på jernet, og bag vaflerne i ca. 4 min, eller indtil de er gyldne og sprøde.
3/ Kom skyr i en skål, og rør banan og blåbær ud i det – servér vaflerne sammen med skyren.
[284 kcal pr. portion]
Se også opskrift på French toast med bær og ahornsirup
Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter