Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Grove vafler med kanel
Foto: Ditte Ingemann Grove vafler med kanel

Grove vafler med kanel

Grove vafler med kanel

Disse vafler er superlækre til morgenmad, men tager en smule ekstra tid, hvilket gør dem perfekte til lørdag eller søndag morgen.

4
Print

75 g hvedemel
75 g fuldkornsmel
1,5 tsk bagepulver
1 tsk stødt kanel
1 spsk rørsukker
1 tsk ren vaniljepulver
1 spsk kokosolie
1 æg
2,5 dl skummetmælk
2,5 dl skyr
1 moden banan
4 spsk friske blåbær

Sådan gør du

1/ Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Kom kokosolie, æg og mælk i en anden skål, og bland de tørre ingredienser i – rør det hele godt rundt, indtil dejen er glat og uden klumper.

2/ Varm vaffeljernet rigtigt godt op. Kom 3-4 spsk dej ind midt på jernet, og bag vaflerne i ca. 4 min, eller indtil de er gyldne og sprøde.

3/ Kom skyr i en skål, og rør banan og blåbær ud i det – servér vaflerne sammen med skyren.

[284 kcal pr. portion]

Se også opskrift på French toast med bær og ahornsirup

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter

Se, hvad vi ellers skriver om: Vafler