Weekendmad med nordisk inspiration
SPONSORERET indhold

Weekendmad med nordisk inspiration

Brug sæsonens grøntsager til en lækker gæstemenu, hvor madskribent Frantz Maurice Scott har taget udgangspunkt i det nordiske køkken. Alle opskrifter er til fire personer.

Af: Frantz Maurice Scott Lundby
26. feb. 2015 | Mad | ALT for damerne

Frantz Maurice Scott Lundby er 38 år, og uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed. Indehaver af virksomheden Smagsløg, hvor han blandt andet udvikler opskrifter. Desuden vinkender, kogebogsforfatter og naturentusiast.

Her får du hans bud på fem gode weekendretter inspireret af det nordiske køkken.


Peberrodssuppe med blåmuslinger
Muslinger er en billig spise, der smager fantastisk i en god suppe. Få opskriften her.



Hjemmelavet rødbedepasta med sennepsvinaigrette
En alternativ form for pasta, der får en smuk farve. Få opskriften her.



Smørstegt kål i gorgonzolasauce med bagte løg
Du kan sagtens servere kål for gæster – den skal bare have den rette tilberedning og tilbehør. Få opskriften her.



Ristet brød med hjertesalat, sellericreme og lufttørret skinke
En sprød og nem hapser er altid en god start på middagen. Få opskriften her.



Hvid chokolademousse med syltede jordskokker
Prøv grøntsager i desserten – det smager overraskende godt. Få opskriften her.