Ristet brød med hjertesalat, sellericreme og lufttørret skinke
SPONSORERET indhold

Ristet brød med hjertesalat, sellericreme og lufttørret skinke

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En sprød og nem hapser er altid en god start på middagen.

Af: Frantz Maurice Scott Lundby
26. feb. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

Bagetid: 45 min.
Tid i alt: 60 min.

Creme:
½ knoldselleri (500 g), skrællet og renset
35 g parmesanost
100 g flødeost
2 spsk trøffelolie (eller olivenolie)
2 spsk citronsaft
1 fed hvidløg, revet
4 blade hjertesalat
4 skiver groft brød
olivenolie
4 skiver lufttørret skinke
1 skalotteløg (20 g)
friske krydderurter til pynt
salt og peber

Sådan gør du

Creme:

Bag knoldselleriet i ovnen ved 200 grader i cirka 45 minutter. Blend det bagte selleri med revet parmesanost, flødeost, trøffelolie, citronsaft og hvidløg. Smag til med salt og peber.

Dryp olivenolie på brødskiverne, og rist dem i ovnen i 5 minutter ved 200 grader. Læg lufttørret skinke ud på en bageplade, og rist skiverne ved 200 grader i 5 minutter.

Anret ristet brød med hjertesalat, sellericreme, ringe af skalotteløg og ristet, lufttørret skinke. Pynt med friske krydderurter.