-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Ristet brød med hjertesalat, sellericreme og lufttørret skinke
En sprød og nem hapser er altid en god start på middagen.
4
Ingredienser
- Bagetid: 45 min.
- Tid i alt: 60 min.
- Creme:
- ½ knoldselleri (500 g), skrællet og renset
- 35 g parmesanost
- 100 g flødeost
- 2 spsk trøffelolie (eller olivenolie)
- 2 spsk citronsaft
- 1 fed hvidløg, revet
- 4 blade hjertesalat
- 4 skiver groft brød
- olivenolie
- 4 skiver lufttørret skinke
- 1 skalotteløg (20 g)
- friske krydderurter til pynt
- salt og peber
Sådan gør du
- Creme:
- Bag knoldselleriet i ovnen ved 200 grader i cirka 45 minutter. Blend det bagte selleri med revet parmesanost, flødeost, trøffelolie, citronsaft og hvidløg. Smag til med salt og peber.
- Dryp olivenolie på brødskiverne, og rist dem i ovnen i 5 minutter ved 200 grader. Læg lufttørret skinke ud på en bageplade, og rist skiverne ved 200 grader i 5 minutter.
- Anret ristet brød med hjertesalat, sellericreme, ringe af skalotteløg og ristet, lufttørret skinke. Pynt med friske krydderurter.