badedragt
Foto: Getty Images Badedragten er perfekt til de dovne dage under solen med bar hud og sand mellem tæerne.

Her er grundene til, at du skal vælge en badedragt i år

Det kan godt være, at den minder dig om din barndoms sommerferier og mormor klædt i en blomstret sag med brede ben og torpedobryster. Men meget vand er løbet gennem åen siden dengang. Badedragten er både topsexet og yderst praktisk.

Sexy mother fucker

Tom Ford synes, at et menneske er smukkest nøgen. Vi synes nu, at en krop i en badedragt også er virkelig dejlig og slår én i bikini. Det er noget med badedragtens underspillede, sexede måde at vise masser af hud på, uden det bliver vulgært.

badedragt
Så mangler du bare badedyret. Foto: Getty Images.

Nul sprækker

Ingen her drømmer om at vise den lille sårbare sprække frem over bikinitrussekanten. Badedragten har fuldstændig styr på, at det ikke kommer til at ske. Du er, så at sige, helgarderet med nylon.

badedragt
Når enden er god, er alting godt. Foto: Getty Images.

Hele to ting på én gang

Som sommerbeklædningens svar på en schweizerkniv. Eller. Badedragten har i hvert fald to funktioner. Kan bruges til dét, den umiddelbart er sat i verden for; at hoppe i vandet, men så sandelig også som top under en nederdel eller et par lette, vide bukser. Enkelt og pænt.

Saks Potts
Danske Saks Potts klæder dig på til stranden. Eller dansegulvet. Foto: PR.

Den sporty type

Du har en kittel på, du er læge. Du har en kedeldragt på, du er VVS’er. Du har et forklæde på, du er kok. Du har en badedragt på, du er den supersporty type. Der skal simpelthen ikke mere til.

Her får du vores 17 favorit-badedragter, der dækker lige lidt mere end en bikini, men er mindst lige så smarte!

Se, hvad vi ellers skriver om: Trends, Badetøj og Design