Eurowoman tester: Japansk Lifting
SPONSORERET indhold

Eurowoman tester: Japansk Lifting

Japansk lifting er en ansigtsmassage, der af nogle er blevet udråbt som et naturligt alternativ til botox og fillers. Huden skulle blive spændstig og få en smuk glød, og Eurowomans skønhedsassistent har haft fornøjelsen af at teste behandlingen.

Foto: Henrik Adamsen
14. jul. 2016 | Mode | Eurowoman

Nui er ejet af Sara Maria, der har specialiseret sig i naturlige ansigtsløftningsteknikker, hvor Japansk Lifting er en af flere metoder, som hun beskæftiger sig med. Hun forklarer, at Japansk Lifting startede som zoneterapi til ansigtet, men efter mange kvinder oplevede, at deres hud blev meget pænere og mere spændstig, er det blevet tilgængeligt som en antiage-behandling, der er elsket af kvinder, som vil have et naturligt alternativ til botox og fillers.

LÆS OGSÅ: 5 afgørende råd: Sådan plejer du huden i sommermånederne

Jeg lægger mig på den behagelige og bløde briks, hvorefter Sara påfører olie og begynder behandlingen. Med specielle greb masseres mit ansigt med en blanding af dybe massageteknikker, akupressur og lymfedrænage. Der bliver taget fat, og jeg kan mærke små spændinger i mit ansigt, især omkring kæbepartiet, som langsomt løsnes op. Det er en aktiv behandling, men samtidig utrolig behageligt. Jeg føler mig afslappet og nyder hele behandlingen, mens Sara Maria præcist og nøje arbejder med mit ansigt.

Undervejs tilfører hun en hvid jord, der er blandet med olie, som hun arbejder ind i huden. Den eksfolierer blidt og skal ikke vaskes af. Efter en time i lifting-himlen er behandlingen slut, og der er ingen tvivl om, at det har været en effektiv en af slagsen. Det føles som om, at mit ansigt har haft en time i træningslokalet. Alle musklerne er arbejdet igennem og føles nu dejlig afslappede, mens min hud føles babyblød. For at afkøle mit ansigt, som er opvarmet af den intense massage, afsluttes behandlingen med en massage med afkølede sten.

Jeg kan både mærke og se en forskel. De dybe massageteknikker har fået min muskulatur i ansigtet til at slappe af, og givet mig en sund glød i ansigtet. Min veninde spotter med det samme, at min kulør ser anderledes ud, så det er ikke kun mig, der kan mærke forskellen. Jeg bliver mindet om, at jeg skal drikke masser af vand resten af dagen, da behandlingen virker drænende. Hvis man ønsker et længerevarende resultat, anbefaler Sara Maria, at man i en periode på en måneds tid får omkring 10 behandlinger. Ved et længerevarende forløb vil du kunne se synlige resultater på rynker, poser under øjnene og hudens spændstighed. Hvis du har brug for et quick fix inden en vigtig begivenhed er Japansk Lifting er også en perfekt behandling, da det giver et øjeblikkeligt 'boost' og en smuk glød.

LÆS OGSÅ: Derfor er korean-beauty og sheet masks de nye skønhedstendenser

LÆS OGSÅ: Ny tendens: Få smuk og blød hud med olierens

LÆS OGSÅ: Her er ansigtsbehandlingen, der vender op og ned på din skønhedsrutine