Bodil Ipsen

Foto: Privat Makeupartist Bodil Ipsen deler sine bedste skønhedstips på budget

Makeupartist Bodil Ipsen: Jeg elsker dette skønhedsprodukt fra H&M

Makeupartist: Dette skønhedsprodukt fra H&M bruger jeg til både øjne, kinder og læber

Her er Bodi Ipsens bedste skønhedstips på budget.

Her er Bodi Ipsens bedste skønhedstips på budget.

Du kender allerede Bodil Ipsens arbejde. Du ved det bare ikke. Men når du bladrer forbi en kampagne fra mærker som Vero Moda eller Redgreen i et dameblad, så er hun ofte makeupartisten, der står bag modellernes smukke hud. ALT.dk har bedt Bodil dele sine favoritprodukter på budget med os.

- Cattier har en super øjenmakeupfjerner, der er designet til ikke at irritere øjet. Der er økologisk kamille i, den føles frisk på huden, og renser bare huden helt rent. Og så er den nem og hurtig at bruge på modellerne, som aldrig får problemer med røde øjne.

Øjenmakeupfjerner fra Cattier, ca. 60 kr. hos Apo-rot.dk

- Jurliques Love Balm er bare fantastisk cremet, skøn i duften og meget vanedannende. Den er god til tørre læber og som highligter i ansigtet.

Læbebalsam fra Jurlique, 95 kr. hos Magasin.dk

 

- H&M's læbestifter er et favoritprodukt, fordi de er fantastiske i konsistensen og dufter godt. Man kan både bruge læbestifter på kinder, læber og øjenlåg alt efter, hvilket look man vil have. Jeg bruger ofte den samme farver på kinder og læber. Det er et rigtigt godt produkt til prisen, de er nemme at påfører, og så findes de i rigtig mange farvenuancer. Så kom i gang med de skønne farver her til sommer!

Læbestift fra H&M, 80 kr. hos Hm.com

Bodils bedste skønhedstip på budget:

- Tag en citron og del den midt over. Kør den ned langs håret, så saften trænger ind i håret, og sæt dig ud i solen. Det afbleger naturligt og giver de smukkeste hightlights i håret sommeren lang.

LÆS OGSÅ: Sådan får du bugt med røde knopper på overarmene

LÆS OGSÅ: Her er de 10 mest solgte produkter i Sephora

LÆS OGSÅ: Sådan får du perfekt hår på dine selfies

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Læber og Makeup