bedste ansigtscreme
SPONSORERET indhold

Her er cremen, makeupartisterne sværger til – og den koster sølle 75 kroner

Den er endda økologisk.

Af: Tilde Mariann Broge-Starck Foto: Getty
21. jun. 2019 | Mode | Eurowoman

Hvad er den bedste ansigtscreme? Vi har en lind strøm af interviews med nogle af Danmarks bedste makeupartister her på ALT.dk, og det sker, når vi interviewer eksperterne om deres favoritprodukter, at vi øjner en tendens. På det seneste har vi lagt mærke til en creme, der gang på gang bliver anbefalet: Skin Food fra det tyske mærke Weleda.

LÆS OGSÅ: "Jeg har fundet verdens bedste og billigste hårkur"

Den fede creme i den lille grønne tube kan bruges på både krop og ansigt, og den fungerer eftersigende også som læbepomade og neglecreme. Den er ganske vist ikke en nyhed, for Weledas måske bedste ansigtscreme har været en del af deres sortiment siden 1926. Det gør den dog ikke mindre populær blandt de danske makeupartister.

"Weleda Skin Food er et lille økologisk, holistisk og budgetvenligt mirakel. En super nærende creme, som jeg bruger som ansigtscreme både til mig selv og modeller, som trænger til ekstra pleje og strålende glød. Udover at fungerer som ansigtscreme, er den så plejende og nærende, at den også virker som en all round problemløser til f.eks. tørre knæ, neglebånd, fødder og tørhedspletter," har makeupartisten Marie Thomsen tidligere sagt til ALT.dk.

Hun bakkes op af sin kollega Lou Ditlevsen, der prioriterer en gennemfugtet hud højt:

"Weledas Skin Food er helt igennem magisk og får selv de tørreste områder til at forsvinde. Den er et af de allervigtigste base-produkter i mit arbejde," har hun fortalt, lige som også makeupartist Josephine Mai bruger den i sit arbejde såvel som privat:

"Weledas Skin Food-creme er et at mine favoritprodukter, fordi den har reddet min egen hud utallige gange fra at udtørre. Jeg bruger den mest som natcreme, efter jeg har renset min hud om aftenen. Når jeg så vågner om morgenen, har jeg den smukkeste gennemfugtede hud. Som modellen Becca så fint sagde det på et job forleden: Skin Food føles som broccoli for din hud."

Den måske bedste nyhed er, at du kan købe ansigtscremen for sølle 75 kroner.

Skin Food, Weleda hos Med24.dk, 75 kr. (sponsoreret)

Anbefalet til dig