perfekt hår
SPONSORERET indhold

Sådan får du perfekt hår på dine selfies

Hvordan får man perfekt hår på selfies? Tricket er ganske simpelt, og hvem vil ikke gerne ligne Kendall Jenner, når der tages et selfie?

Af:: Tilde Mariann Broge-Starck Foto: David X Prutting/BFA/REX/Shutterstock
24. aug. 2017 | Mode | Eurowoman

En hånd i siden får dig til at se slankere ud, og let adskilte læber gør dig afslappet og sensuel at se på. Hemmeligheden bag det perfekte posering var førhen forbeholdt de kendte på den røde løber, men i dag, hvor vi dødelige rask væk deler snapshots af os selv på de sociale medier, kunne vi også bruge et par tricks til at tage os godt ud på billeder.

LÆS OGSÅ: Her er mændenes dom over din frisure

I et interview med et stort internationalt modemagasin, afslørede kendisfrisøren Kristin Ess forleden, hvordan i hvert fald dit hår kommer til at se så godt ud, som muligt.

- For det første, hvis du skal tage en selfie, skal du trække alt dit hår fremad. Træk det hele frem foran dine skuldre, ind foran din pande, og fjern det foran dit ansigt en smule, instruerer frisøren, der har klippet lokkerne for bl.a. Amber Valletta og Lauren Conrad.

- Tilt så dit ansigt en lille bitte smule frem ad, så dit hår ser så tykt ud og er så meget i bevægelse, som muligt. Det er tricket, afslutter hun.

Voila, sværere er det ikke at gøre en dårlig hårdag til en god en af slagsen.

Tip: Brug en volumizer og få dit har til at se tykkere ud (sponsoreret).

Anbefalet til dig