Hurtigt vægttab
SPONSORERET indhold

Camilla har testet boostkur: "Jeg har allerede tabt syv kilo..."

… men det bedste er, at jeg har taget styringen i mit eget liv og har fået en helt anden positiv energi, siger Camilla Høy Stevenson, 43, som i 12 uger har testet Frk. Skrumps nye boostkur.

Af: Maria Præst Foto: Peter nørby
28. apr. 2016 | Sundhed | Fit living

MÅLET
Efter at have fået sit tredje barn for et år siden ønskede Camilla Høy Stevenson at få gang i kroppen igen, blive stærkere og smide de sidste babykilo.
− Jeg havde brug for en livsstilsændring, så den nye boostkur passede perfekt. Mit mål var primært at tabe 9-11 kilo, og derudover ville jeg gerne have mere styrke og energi, fortæller hun.
Hun kastede sig derfor over det fem sider lange spørgeskema, tog en fysisk test, og så lavede hun sammen med kost- og træningsekspert Majbritt Engell en prioriteringsliste over, hvor de skulle sætte ind. For Camilla var de tre største udfordringer træning, kost og at få det til at fungere rent praktisk med indkøb og madlavning.

SE OGSÅ: Eksperterne bag ny boostkur: Vi garanterer vægttab

TRÆNINGEN
Camilla har altid gerne villet løbe, men er hurtigt blevet forpustet. Derfor har hun en gang om ugen trænet løb sammen med Majbritt Engell, hvor de har haft fokus på løbeteknik, intervaltræning og distanceløb. Og det har virket. I dag kan hun sagtens løbe fire-fem km. Derudover går hun til holdtræning med kettlebells og styrke to gange om ugen hos Frk. Skrump, som drives af Majbritt Engell og Alice Apel Hartvig, der har skabt den nye boostkur.
− Det er så fedt at gå på det hold. Jeg føler, jeg er blevet meget stærkere, og træningen er faktisk blevet noget, jeg glæder mig til.

KOSTEN
Som mange andre har Camilla de seneste år været meget kulhydratforskrækket og forsøgt helt at holde sig fra dem, og her har hun også fået en ahaoplevelse.
− Vi har tre børn, så det er lidt svært med aftensmaden, hvor vi ofte får pasta med kødsovs eller boller i karry, som ungerne elsker. Men det må jeg faktisk gerne spise i boostkuren, for ifølge Majbritt har man brug for kulhydrat for at kunne tabe sig. Jeg skal bare sørge for at tage lidt mindre af kulhydraterne og få masser af grønt ved siden af. Derudover har Camilla sammen med Majbritt Engell arbejdet på at stabilisere blodsukkeret ved at spise mere protein og leve ret sukkerfrit, så hun undgår cravings i løbet af dagen. For at sparke vægttabet i gang har Camilla også kørt to til fire boostdage om ugen, hvor hun har holdt sig på 8-900 kalorier.
− Hvis jeg skal ud og spise med en veninde, nyder jeg det, og så snupper jeg en boostdag bagefter, når det lige passer, forklarer hun.  

SE OGSÅ: 9 dårlige vaner, der ses på vægten

DET PRAKTISKE
Efter Camilla og hendes kæreste Jesper har fået Sander, som i dag er et år, har det typisk været Jesper, der har handlet ind på vej hjem fra arbejde. Og så har det ikke altid være grønsager, der har fyldt indkøbskurven. Men sammen med Majbritt har Camilla oprettet en profil på nemlig.com
− Så nu kan vi handle ind til flere dage og sørge for, at vi altid har gode grønsager i køleskabet, fortæller Camilla.
Derudover har Camilla været meget glad for at få inspiration til lækre salater og andre opskrifter, så det er nemmere at få den rigtige kost.  

RESULTATET
Camilla har været i gang i 12 uger og har allerede tabt knap syv kilo. Men det vigtigste er, at hun føler, der er sket en stor ændring i hendes måde at leve på, fortæller hun.
− Det med kiloene er jo bare et hurtigt fix. Det er fedt, men jeg glæder mig mere over, hvor langt jeg er kommet. Det handler om at passe på mig selv på den lange bane. Jeg er blevet uddannet til at være herre i mit eget liv og kan mærke, at min krop er blevet meget stærkere. Jeg har også fået en hel anden positiv energi.

CAMILLAS RESULTATER PÅ 12 UGERS BOOSTKUR
Vægt: Før: 69 kg Efter: 62,2 kg Minus: 6,8 kg
Talje:
Før: 84 cm Efter: 74 cm Minus: 10 cm
Fedtprocent:
Før: 32,1 % Efter: 25,5 % Minus: 6,6 %
Kondital:
Før: Meget lavt Efter: Middel

SE OGSÅ: Fokus på efterforbrænding: Tab dig fra sofaen

CAMILLAS BEDSTE TIPS 
1. Træn med kettlebells
Det er supereffektiv styrketræning, og det er meget sjovere og mere dynamisk end at sidde i nogle maskiner i et fitness-center.
2. Juster med boostdage
På en boostdag spiser du kun 800 kalorier, men det er ikke svært at klare sig for, og boostdagene er rigtig gode til at justere ind med, hvis du har været til f.eks. en hyggemiddag.
3. Hav grønt i køleskabet
Det gælder om at gøre det sunde lettilgængeligt. Hvis køleskabet bugner af lækre grønsager, er der større chance for, at du lige får lavet den der gode kålsalat.

SE OGSÅ: 200 kalorier - så meget mætter de!

SE OGSÅ: Boost din forbrænding: Spis mere & tab dig

SE OGSÅ: 3 kvinder afslører: Sådan tabte vi 5, 10 & 20 kilo