Flot marguerit broche og øreringe fra Hendes Verden
Foto: Jacqueline Fluri
Hendes Verden

Flot marguerit broche og øreringe fra Hendes Verden

Flot marguerit broche og øreringe

Marguerit-smykkerne fra Georg Jensen har i generationer været folkekære. Det har inspireret os til at lave en ny blød version med korssting.

Af Laura Bertram 26.aug.2013 Håndarbejde

Materialer: Rest af hørlærred 12 tråde pr. cm • DMC broderigarn hvid (blanc) og gul nr. 307 • Cover button 29 mm til broche og 2 Cover buttons 15 mm til øreringe • Lille sikkerhedsnål til broche • 2 ørestikker • Smykkelim. Alle broderimaterialer fra Permin, smykkematerialer fra Panduro.Broche: Broder, med 2 tråde gul, en blomstermidte på ca. 5 x 5 korssting. Broder, med 2 tråde hvid, korssting udenom til et kvadrat på 3,5 x 3,5 cm. Lav nu 20 gule stråler med 2 tråde og lange stikkesting ud fra blomstermidten. Klip broderiet ud med ca. en cm’s sømrum rundt om knappen, og monter det på Cover button knappen. Hæft knappen til blusen med en lille sikkerhedsnål stukket gennem knappens øje fra blusens vrang, så den ligner en broche.

Øreringe: Broderes som brochen, med en blomstermidte på ca. 3 x 3 korssting og et hvidt kvadrat på 2 x 2 cm. Ved montering klippes med ½ cm’s sømrum og evt. små indhak for at få plads i de små knapper. Lim ørestikkerne på.

Hendes Verden nr. 35/2010


Henter...