Chokolade-nøddebrownie
SPONSORERET indhold

Chokolade-nøddebrownie

Luksus brownie med tre slags chokolade og rigtig mange nødder. Uhm …

Foto: Columbus Leth
22. jan. 2018 | Opskrift | BoligLiv


Chokolade-nøddebrownie
Ca. 16 stk.

Tid: ca. 20 min. plus bagetid

200 g smør
100 g mørk chokolade
100 g lys chokolade
125 g hvedemel
3 æg
250 g sukker
korn fra 1 vaniljestang
½ tsk. salt
100 g hvid chokolade
100 g nødder, f.eks. valnødder, hasselnødder og pistacienødder

1. Tænd ovnen på 200 grader.

2. Smelt smørret i en gryde. Hak de to slags chokolade, og smelt det i det lune smør.

3. Pisk mel, æg, sukker, vaniljekorn og salt til en luftig konsistens. Rør forsigtigt sammen med chokoladeblandingen.

4. Hak den hvide chokolade og nødderne groft, og vend i dejen til sidst.

5. Kom dejen i en kvadratisk form, ca. 22 x 22 cm, foret med bagepapir. Bag kagen i ca. 25 min. Afkøl kagen, før den skæres i stykker.

TIP: Bruger du en større form, skal du være opmærksom på, at kagen skal bage kortere tid.

► SE OGSÅ: Nøddekage med nougatmousse
► SE OGSÅ:
Nødde-drømmekage
► SE OGSÅ: Saftig mandelkage (Kage uden mel!)

Anbefalet til dig