Små trøffelæg
SPONSORERET indhold

Fineste små påskeæg - uden marcipan

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækre hjemmelavede påskeæg med trøffelsmag. Se her, hvordan du selv laver de små fine påskeæg uden marcipan.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
01. apr. 2020 | Opskrift | Hendes Verden
10-12 stk. | Total: 20 min | Arbejdstid: 15 min

Ingredienser

20 g smør
2 spsk. fløde
100 g mørk chokolade, evt. med orangesmag

Desuden:
100 g hvid chokolade
kandiserede violer

  1. Kom smør og fløde i en gryde, og smelt det sammen. Hak chokoladen.
  2. Tag gryden fra varmen, og rør chokoladen i, til den er smeltet.
  3. Kom trøffelmassen i en skål. Lad den køle af, til den er formbar.
  4. Form små æg af chokoladen. Afkøl dem helt i køleskab ca. 1 time.
  5. Smelt den hvide chokolade i mikroovn eller over vandbad.
  6. Overtræk æggene med hvid chokolade. Drys kandiserede violer over, og lad dem stivne på bagepapir eller plastfilm.

Anbefalet til dig