Påskeæg med kokos
SPONSORERET indhold

Nemme påskeæg med kokos, du hurtigt kan lave

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det behøver bestemt ikke at være besværligt at lave sine egne hjemmelavede påskeæg. Her får du en nem opskrift, så alle i familien kan være med til at lave de fineste påskeæg med marcipan, chokolade og kokos.

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
16. apr. 2022 | Opskrift | Hjemmet
Ca. 10 påskeæg

Ingredienser

Det skal du bruge til nemme påskeæg

  • 200 g ren rå marcipan
  • 2 spsk kokosmel
  • 2 spsk appelsinsaft eller -juice
  • 150 g lys chokolade
  • Pynt: Lidt kokosmel

Sådan laver du nemme påskeæg

  1. Ælt marcipan sammen med kokosmel og 2 appelsinsaft eller -juice. Form ca. 10 æg.
  2. Smelt den lyse chokolade i stykker i en skål over vandbad.
  3. Lad chokoladen køle lidt og rørc i den, til den er tyktflydende. Dyp æggene i den smeltede chokolade med to gafler.
  4. Lad dem dryppe lidt af og sæt dem på bagepapir. Drys med lidt kokosmel, inden chokoladen størkner.

Anbefalet til dig