Ditte Ingemann: 5 skønne retter med masser af grønt
SPONSORERET indhold

Ditte Ingemann: 5 skønne retter med masser af grønt

Husker du at få mindst 6 om dagen? Ellers kan du få hjælp af Ditte Ingemann, der her serverer grønne livretter fra sin nye kogebog.

Af: Ditte Ingemann Foto: Fra Ditte Ingemanns bog "Mit Grønne Køkken"
08. jan. 2016 | Mad | Fit living

Klik på linkene og få inspiration til lækre vegetariske retter. 












Butterdejstærte med svampe
 

Indisk suppe med kardemomme og æbler


Salat med spelt & feta

Quesadillas med grønt fyld

Go-morgen-muffins
 

Om forfatteren: Ditte Ingemann er bachelor i ernæring og sundhed og står bag en af Danmarks mest populære madblogs, The Food Club. Hun er forfatter til flere kogebøger.

Om bogen: Giv det grønne hovedrollen, sådan lyder opfordringen i bogen, der har fokus på, hvordan du let og lækkert får flere grøntsager på menuen i hverdagen. Det er kort sagt en bog til alle, der har lyst til at gå på opdagelse i det grønne univers – både kødspisere, vegetarer og dig, der bare er på udkig efter ny inspiration til grønne retter.

Om opskrifterne:
Du får 80 velsmagende retter med det grønne som omdrejningspunkt. Glæd dig til klassiske salater, lune salater, skønne supper, varme retter og lækkert tilbehør, men også til et kapitel om grøn morgenmad og inspiration til hvilke råvarer, du skal bruge hvornår. Opskrifterne er nemme at gå til og kan laves på 30-40 minutter.

Ditte Ingemann, Mit Grønne Køkken, Gyldendal, 300 kr.