Lise Rønne fortæller om venskaber
SPONSORERET indhold

Lise Rønne: ”Jeg kan ikke holde den sætning ud”

Man behøver ikke vedligeholde alle mulige relationer, der ikke fylder én op med god energi. Det mener Lise Rønne, der har ryddet ud i sine egne venskaber.

Af: Simone Laursen og Sara Wilkins Foto: Franne Voigt
01. dec. 2021 | Livsstil | ALT for damerne

Lise Rønne er – særligt efter at hun er blevet mor – blevet meget bevidst om sine værdier, sin dødelighed – og ikke mindst, at tiden går stærkt.

Det har alt sammen været med til, at den danse- og bogglade tv-vært de seneste år er begyndt at prioritere skarpere mellem, hvem og hvad hun bruger sin tid på.

Derfor har hun også sagt farvel til nogle af de relationer, hun før har brugt meget tid på:

”Det seneste stykke tid har jeg måttet sige farvel til nogle venskaber. Venskaber, som jeg ellers har haft igennem mange år, men hvor det efterhånden er gået op for mig, at vi har ændret os, uden at vores venskab er rykket med. Der har også været et venskab, hvor jeg egentlig altid har følt mig lille i relationen. Og det går ikke, for ideelt set ses man jo kun med de relationer, hvor man bliver gladere, større og sjovere. Og det er jeg ret opmærksom på i øjeblikket,” siger hun.

”Så jeg har ryddet lidt op i mine venskaber, og så har jeg rykket de venskaber, som virkelig giver mig noget, tættere på. Det er faktisk helt tydeligt. Jeg ringer meget mere sammen med mine veninder, bruger dem mere og er meget mere opmærksom på at følge med i deres liv på en måde, som jeg ikke har haft med veninder før. Tidligere var jeg ikke god nok til at lukke folk ind, men nu har jeg opdaget, at alt andet er spild af tid. Det der med at opretholde en smalltalk eller en samtale hver tredje måned om, hvordan det går på arbejdet og med børnene, er grundlæggende superuinteressant, hvis det bare er det. Hvis man bare opretholder relationen for at gøre det.”

Læs også: Her er 10 ting, du (måske) ikke vidste om Lise Rønne

Kan ikke klare den sætning...

Lise Rønne vil i stedet have relationer, der giver hende noget – og derfor er hun stoppet med at sige én bestemt sætning til sin omgangskreds:

Lad os drikke en kop kaffe en dag. Jeg kan ikke holde den sætning ud. Vi ved jo godt alle sammen, at vi ikke får drukket den kop kaffe. Man behøver ikke have alle mulige relationer bare for at have dem. Det er i stedet noget med at gå med det, som man kan bruge til noget i sit liv.”

Læs resten af det store interview med Lise Rønne, hvor hun fortæller mere om, hvordan alder og moderskab har gjort hende skarpere på sine værdier – og meget mindre optaget af, hvad andre synes…

Anbefalet til dig