DIY: 7 idéer til bryllupsinvitationer du selv kan lave
Er du til DIY-projekter er her 7 idéer til bryllupsinvitationer.

Bryllupsinvitationer DIY

DIY: 7 idéer til bryllupsinvitationer du selv kan lave

Gør det selv! Er du til DIY-projekter er her masser af inspiration til bryllupsinvitationer.

1. Send et polaroid-billede

Her er en bryllupsinvitation jeres gæster har lyst til at have hængende på køleskabet længe efter, I har lukket festen. Send dem et billede af jer, det kommende brudepar, med en invitation på bagsiden. Den kan enten være skrevet i hånden, stemplet på eller I kan skrive teksten på computer, printe den ud og lime den fast. Efterlign det klassiske polaroid-foto ved at give billedet en tur igennem Instagram og få det printet hos et af de mange firmaer, der tilbyder at trykke Instagram-billeder. F.eks. Origrami eller Social Print Studio. Idéen kan også bruges, når I skal sende takkekort til gæsterne efter brylluppet.

A photo posted by origrami (@origrami) on

LÆS OGSÅ: Kom i bryllupsform (+10 ting, du ikke skal gøre)

2. Sig det med balloner

Skriv invitationen på en ballon og send den til jeres gæster med en instruks om at puste den op ligesom på billedet nedenfor. I kan få teksten trykt på ballonerne hos f.eks. Ballon Grossisten. Bind dem fast på kort med fine bånd, kom dem i kuverter og post dem af sted til jeres gæster.

3. Den traditionelle bryllupsinvitation

Vil I have en klassisk invitation men med et personligt design, så klik vejen forbi websitet Fiverr.com. Her tilbyder mennesker med talenter inden for alt fra spildesign til sangskrivning deres service til priser fra fem dollar. Selvfølgelig er der også en hel horde af designere, der har specialiseret sig i at lave bryllupsinvitationer. Vælg en designer, I kan lide, og kontakt hende eller ham via Fiverr, så I sammen kan nå frem til, hvordan invitationen skal se ud.

 

Foto: Fiverr/Katja2design

4. En mellemlægsserviet kan bruges til meget

De fine, tynde mellemlægsservietter med blondekant kan ikke kun bruges som bordpynt. F.eks. kan de fungere som en fin detalje på jeres bryllupsinvitationer. Se bare disse to DIY-videoer.

LÆS OGSÅ: Guide: Bryllup uden stress

5. Der må være et klistermærke

Luk kuverten med et klistermærke med jeres eget monogram. Der findes webshops, hvor I kan designe jeres egne klistermærker eller vælge mellem flere forskellige designs, der er lavet på forhånd. Besøg f.eks. Moo Cards' online butik. Klistermærkerne kan bruges til meget andet end invitationerne. I kan sætte dem på menukort, goodiebags, lukke sange med dem eller klistre dem på bordkortene for at give dem et personligt præg.

Foto: Moo.com

6. Flip flap flot

Har I tålmodighed til at folde en flip flap til hver gæst, er denne diy-idé sjov at bruge som bryllupsinvitation. I videoen herunder kan I se, hvordan I gør. Instruktionen foregår ganske vist på spansk, men I behøver ikke at forstå, hvad der bliver sagt for at følge guiden til, hvordan I folder en flip flap. Skriv jeres navne og datoen for den store dag, på de flipper, der vender ud af og skjul informationerne om sted og dato bag de inderste flapper. Idéen kan også bruges til menukort eller festsange.

7. Giv invitationen et stempel

Hvis I ikke orker at skrive invitationer i hånden, og I samtidig synes, det er for upersonligt at printe dem ud fra computeren, kan I i stedet få lavet et personligt bryllupsstempel. Det kan være et simpelt monogram, I kan stemple på bordkort, menukort og servietter. Men det kan også være mere detaljeret med den teksten, der skal på invitationen. Eksemplet herunder stammer fra webshoppen Notonthehighstreet.com, men der findes mange flere butikker på internettet, der tilbyder at lave personlige stempler.

Foto: Notonthehighstreet.com

LÆS OGSÅ: Fra en brud til en anden: 11 tips til dit bryllup

LÆS OGSÅ: 30 måder at spare tusindvis af kroner på til dit bryllup

LÆS OGSÅ: 13 par der valgte en noget anderledes form for "forlovelsesringe"

Se, hvad vi ellers skriver om: Bryllup og DIY

610x200_woordy_knap2.jpeg