Se Mille Lehfeldts vilde herskabslejlighed i København: Nu er den sat til salg
Foto: Michael Stub Skuespilleren Mille Lehfeldt og hendes mand har indrettet deres hjem i en smuk klassisk stil med lyse farver.

Se Mille Lehfeldts vilde herskabslejlighed i København: Nu er den sat til salg

Skuespilleren har sat sin 154 kvadratmeter store lejlighed med havneudsigt til salg.

Hvis du drømmer om at bo i det indre København i smukke omgivelser med Operaen, Skuespilhuset og Det Kongelige Teater lige om hjørnet, så er det nu, du skal slå til. Hvis du altså har pengene til det.

For skuespiller Mille Hoffmeyer Lehfeldt har nu sat sin 154 kvadratmeter store herskabslejlighed til salg for 11,5 millioner kroner efter at have boet der i tre år med sin mand Sophus Windeløv Kirkeby.

Det skriver Boliga.

I 2017 gav parret knap 8,7 millioner for lejligheden, der har seks værelser og en smuk udsigt til havneløbet i København.

Lejligheden er fra år 1900 og ud fra salgsopstillingen kan man se, at Lærkevej- og Lykke-skuespilleren og hendes mand har indrettet deres hjem i en smuk klassisk stil med lyse farver.

Der er højt til det stukpyntede loft i lejligheden, der er præget af fine detaljer som høje paneler og franske dobbeltdøre og blandt andet byder på et topmoderne køkken og et hyggeligt kontor.

Boligtop.jpgUdsigten fra Mille Lehfeldts lejlighed, som netop er sat til salg. Foto: Nybolig København K – Munch & Bjerregaard

Du kan se flere fotos af lejligheden hos Boliga.dk lige her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligkøb