Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Græskarsuppe: 17 smagfulde opskrifter

Efteråret indbyder til varme supper, og hvad er bedre end at udnytte sæsonens mange græskar til at græskarsuppe?

Vi har samlet favoritopskrifterne på den cremede suppe her.

Græskarsuppe med ingefær og chili

En suppe med masser af smag, der er ekstra god på kolde dage. Få opskriften  med ingefær, chili og spidskommen her.

vis
mere

Lav skønne supper med græskar, hokkaido & butternut

Græskarsuppe med persillefløde

En rigtig god græskarsuppe af enten hokkaido eller butternut. Server med persillefløde og groft brød. Få opskriften på græskarsuppe med persillefløde her 

Servér i græskar

En lækker suppe med græskar, kartofler og lidt hvidvin, der får den bedste smag, når du giver den lov til at simre under låg i 40 minutter. Få opskriften på græskarsuppe i græskar her

Græskarsuppe med kokosmælk

Det bliver en dejlig suppe, der bringer smagen af Asien hjem i dit køkken. Få opskriften på græskarsuppe med kokosmælk her.

Græskarsuppe med cremefraiche og græskarkerner

Lav en blød og cremet suppe med 5 trin i form af græskarsuppe med cremefraiche og græskarkerner

Drys bacon på toppen

En skøn suppe med masser af smag og bid i. Få opskriften på græskarsuppe med bacon

Nem græskarsuppe

Det er en varm og nærende suppe, der er nem at lave helt fra bunden. Sådan laver du græskarsuppe helt uden sved på panden.

Fyldt med antioxidanter

Med dampende varm suppe holder du kulden ude og fylder samtidig kroppen med vitaminer, antioxidanter og mineraler. Opskriften på græskarsuppe springfyldt med antioxidanter er lige her.

Græskarsuppe med forårsløg og mynteyoghurt

Hvorfor ikke prøve kræfter med en krydret græskarsuppe med et tvist af mynte? Prøv græskarsuppe med forårsløg & mynteyoghurt

Græskarsuppe med æble, vanilje og karry

Græskar indeholder både Beta-caroten, B-vitamin og C-vitamin. Græskar og æble supplerer hinanden godt ved æblets sødme og syre og græskaret bløde, søde og cremede smag. Græskarsuppe med æble, vanilje og karry