-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Græskarsuppe med kokosmælk
De flotte orange græskar bliver til en velsmagende og varmende suppe.
Næringsindhold
- Energi pr. person:650 Kcal
- Fedt:28 %
- Protein:14 %
- Kulhydrat:58 %
Græskarsuppe med kokosmælk til 4 personer
Ingredienser
- 1 kg græskar, f.eks. hokaido
- 2 tsk olivenolie
- 1 tsk friskreven ingefær
- 2 tsk karry
- 1 hakket løg
- 2 fed knust hvidløg
- 2 bagekartofler i tern
- 2 dl dåse kokosmælk light
- ca. ¾ liter grøntbouillon
- salt, peber.
- Drys:
- 1 dl ristede græskarkerner
- 4 skiver brød i små firkanter
- 1 spsk olie.
Sådan laver du græskarsuppe med kokosmælk
- Skræl, udkern og skær græskaret i grove tern.
- Varm olien og sautér ingefær, karry, løg og hvidløg heri under omrøring i et par minutter. Tilsæt græskarkød og kartofler, rør om og hæld kokosmælk samt bouillon over.
- Lad suppen snurre under låg en god halv times tid, til både græskar og kartofler er helt møre.
- Blend og smag suppen til med yderligere krydderier, spæd evt. til med yderligere bouillon til den ønskede konsistens og servér suppen varm med tilbehøret.
- TIP
- I stedet for hokaido kan du lave suppen med courgetter.