Græskarsuppe opskrift
SPONSORERET indhold

Græskarsuppe med ingefær, chili og spidskommen

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

I græskarsæsonen skal du bruge de store gyldne græskar. De er fyldt med beta-karoten, der omdannes til A-vitamin, og også en god kilde til C-vitamin. Brug græskar til en skøn, varmende suppe med masser af gode krydderier, der booster din fordøjelse og dit immunforsvar. Få opskriften på den lækre græskarsuppe her:

Af: Vibeke Lehn Foto: Frederikke Heiberg
21. okt. 2011 | Mad | ALT for damerne
Græskarsuppe med ingefær og chili til 4 personer | Total: 50 min

Ingredienser

1 stort, hakket løg
3 fed hakket hvidløg
1 spsk friskreven ingefær
2 udkernede, fintsnittede røde chili
1 tsk spidskommen
1 spsk olivenolie + 1 tsk smør
1 kg græskarkød i tern
7-8 dl grøntbouillon
salt og friskkværnet peber

Relish:
50 g ristede cashewnødder
25 g frisksnittet kokosnød
frisk koriander

Tilbehør:
Fuldkornsnaan

Sådan laver du græskarsuppen

1. Sauter løg, hvidløg, ingefær, chili og kommen i olie og smør under omrøring i 3-4 minutter.

2. Bland græskarkødet ved, tilsæt bouillon, og kog til græskarkødet er helt mørt. Det tager 20-30 min.

3. Blend og hæld suppen tilbage i gryden, og smag den til med salt og groftkværnet peber.

4. Bland cashewnødder, kokos og koriander, og servér i dybe tallerkener med den krydrede relish på toppen og fuldkornnaan.