-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Græskarsuppe med karry
Du kan bruge det skønne græskarkød til at lave en dejlig suppe af.
(4 pers.)
Ingredienser
- 500 g græskarkød eller skrællet squash
- 200 g skrællede kartofler
- 2 spsk. olie
- 1 stort løg
- 2 tsk. karry
- 1 tsk. stødt spidskommen
- 2 fed finthakket hvidløg
- 1 dl hvidvin
- 1 l hønsebouillon
- Skær græskarkødet og kartofler i tern. Hak løget, og svits det i olien i en gryde sammen med karry, spidskommen og hvidløg i ca. 1 min. kom græskarkød og kartofler i, og svits det med et par min. kom vin og bouillon i, og kog det ca. 30 min.
- Lad suppen køle lidt af, og blend den.
- Varm suppen op igen, og server den med hakket persille, cremefraiche og flute.