-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Græskarsuppe med karry
Du kan bruge det skønne græskarkød til at lave en dejlig suppe af.
(4 pers.)
Ingredienser
- 500 g græskarkød eller skrællet squash
- 200 g skrællede kartofler
- 2 spsk. olie
- 1 stort løg
- 2 tsk. karry
- 1 tsk. stødt spidskommen
- 2 fed finthakket hvidløg
- 1 dl hvidvin
- 1 l hønsebouillon
- Skær græskarkødet og kartofler i tern. Hak løget, og svits det i olien i en gryde sammen med karry, spidskommen og hvidløg i ca. 1 min. kom græskarkød og kartofler i, og svits det med et par min. kom vin og bouillon i, og kog det ca. 30 min.
- Lad suppen køle lidt af, og blend den.
- Varm suppen op igen, og server den med hakket persille, cremefraiche og flute.