-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Lækker græskarsuppe med palmekål
Server med godt brød til, så har du en mættende hovedret i denne græskarsuppe med palmekål.
Græskarsuppe med palmekål
(8 pers.)
500 g bagekartofler
500 g pastinakker
1 kg græskar (concerto, butternut eller alm.)
olivenolie
evt. lidt grønsagsbouillon
2 porrer
½ bundt palmekål
havsalt og sort peber
æbleeddike
½ chili
1. Skræl bagekartofler og pastinakker, og skær græskarret i både. Kassér kerner fra græskarret, og skær kartofler, pastinakker og græskar i tern. Varm lidt olie op i en stor, tykbundet gryde, og sautér
rødder og græskar 4-5 minutter.
2. Dæk med vand og evt. bouillon, og kog sagte, ca. 10 minutter.
3. Rens porrerne, og skær dem i skiver. Kom porrerne i suppen og kog, til alt er mørt, ca. 20 minutter. Snit imens palmekål i tynde strimler, og vend med salt, peber og olivenolie.
4. Blend suppen. Smag til med salt, lidt eddike og finthakket chili. Servér den rygende varme græskarsuppe toppet med palmekål.
► SE OGSÅ: Græskarkernebrød fra Emmerys
► SE OGSÅ: Cremet Squashkage
Server med godt brød til, så
har du en mættende hovedret
i denne suppe.
(8 pers.)
500 g bagekartofler
500 g pastinakker
1 kg græskar (concerto, butternut
eller alm.)
olivenolie
evt. lidt grønsagsbouillon
2 porrer
½ bundt palmekål
havsalt og sort peber
æbleeddike
½ chili
1. Skræl bagekartofler og
pastinakker, og skær
græskarret i både. Kassér
kerner fra græskarret, og
skær kartofler, pastinakker
og græskar i tern.
Varm lidt olie op i en stor,
tykbundet gryde, og sautér
rødder og græskar 4-5
minutter.
2. Dæk med vand og evt.
bouillon, og kog sagte,
ca. 10 minutter.
3. Rens porrerne, og skær
dem i skiver. Kom porrerne
i suppen og kog, til
alt er mørt, ca. 20 minutter.
Snit imens palmekål i
tynde strimler, og vend
med salt, peber og olivenolie.
4. Blend suppen. Smag til
med salt, lidt eddike og
finthakket chili. Servér
den rygende varme
græskarsuppe toppet
med palmekål.