
SPONSORERET indhold
Græskarsuppe i græskar
Skøn græskarsuppe af hokkaidogræskar og kartofler - serveret i et smukt udhulet græskar. Her får du den lækre opskrift på en skøn græskarsuppe og en flot servering. Perfekt til halloween!
4 personer
Ingredienser
500 g græskarkød, 1-2 hokkaidogræskar
300 g kartofler
2 løg
3 spsk. smør
1 liter hønsebouillon
evt. 2 dl hvidvin
2 tsk. friske timianblade
1 dl piskefløde
2 spsk. citronsaft
1 tsk. salt
peber
Persilleolie:
3 spsk. hakket persille
1 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
Sådan laver du græskarsuppe
- Skær græskarrene i både, skær skallen af, og fjern kernerne. Skær bådene i mindre stykker. Skræl kartoflerne, og skær dem i skiver. Hak løgene, og svits græskar, kartofler og løg i smør i en gryde.
- Tilsæt bouillon og evt. hvidvin samt timian, og lad det simre ved svag varme ca. 40 min. under låg. Miks suppen jævn med en stavblender.
- Varm suppen op igen, og tilsæt fløde. Smag til med citronsaft, salt og peber.
- Miks persille, olivenolie og citronsaft i en blender, eller pisk det sammen i en skål. Server suppen med persilleolie og ristede brødskiver.