Græskarsuppe i græskar
SPONSORERET indhold

Græskarsuppe i græskar

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skøn græskarsuppe af hokkaidogræskar og kartofler - serveret i et smukt udhulet græskar. Her får du den lækre opskrift på en skøn græskarsuppe og en flot servering. Perfekt til halloween!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
16. okt. 2020 | Mad | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

500 g græskarkød, 1-2 hokkaidogræskar
300 g kartofler
2 løg
3 spsk. smør
1 liter hønsebouillon
evt. 2 dl hvidvin
2 tsk. friske timianblade
1 dl piskefløde
2 spsk. citronsaft
1 tsk. salt
peber
Persilleolie:
3 spsk. hakket persille
1 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft

Sådan laver du græskarsuppe

  1. Skær græskarrene i både, skær skallen af, og fjern kernerne. Skær bådene i mindre stykker. Skræl kartoflerne, og skær dem i skiver. Hak løgene, og svits græskar, kartofler og løg i smør i en gryde.
  2. Tilsæt bouillon og evt. hvidvin samt timian, og lad det simre ved svag varme ca. 40 min. under låg. Miks suppen jævn med en stavblender.
  3. Varm suppen op igen, og tilsæt fløde. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  4. Miks persille, olivenolie og citronsaft i en blender, eller pisk det sammen i en skål. Server suppen med persilleolie og ristede brødskiver.

Anbefalet til dig