Æggekage med sølvbede og bacon

Æggekage med sølvbede og bacon

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Koge/stegetid: 25 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 1 sølvbede
  • 1 løg (fintsnittet)
  • 1 fed hvidløg (finthakket)
  • 1 spsk olivenolie
  • salt og peber
  • 6-8 tykke skiver bacon eller letsaltet flæsk
  • 4-6 æg
  • Tilbehør:
  • tomatsalat
  • eller tomatsalsa
  • brød

  1. Del sølvbeden i stilkeog blade og skyl dem ikoldt vand. Skær stilkenei mundrette stykkerog snit bladene fint.
  2. Steg løg og hvidløgbløde på en pande medolivenolie. Tilsæt sølvbedestilkeneog stegunder omrøring et parmin. Vend sølvbedebladenei og krydr medsalt og peber. Hæld detud på en tallerken. Tørpanden af.
  3. Steg baconskivernegyldne på panden –tilsæt evt. lidt olie omnødvendigt.
  4. Pisk æggene sammenmed salt og peber ogtilsæt sølvbedeblandingen.Hæld det på pandenog steg æggekagenca. 5 min. Vend vedhjælp af et grydelåg ogbag æggekagen færdig– det tager ca. 5 min.Server med det valgtetilbehør.