-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Amerikansk Angel-Food-kage
En skøn og luftig AngelFood Cake, bagt medæggehvider.
1 kage - ca. 12 stykker
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Bagetid: 40 min.
- Fryse-egnet
- 150 g sigtet flormelis
- 150 g hvedemel
- 3½ dl æggehvider – ca. 10 stk.
- 1 spsk citronsaft
- 1 knsp salt
- 200 g sukker
- 2 tsk vaniljesukker
- Pynt: 25-50 g flormelis
- Tænd ovnen på 175grader. Sigt flormelisog mel sammen i enskål. Pisk æggehviderneskummende og tilsætcitronsaft og salt. Pisk, tilhviderne bliver stive, ogpisk så sukkeret i – lidtad gangen – til massenbliver som marengs.
- Piskvaniljesukkeret i og vendså melblandingen i lidtad gangen. Det skal gøresforsigtigt, så luften ikkeslås ud af marengsmassen.
- Hæld dejen i en højrandform eller springformsmurt med olie ogbag kagen ca. 40 min.Tjek med en tandstikker,om kagen er gennembagt.Vend formen udpå en rist og lad kagenafkøle i formen.
- Løsnkagen med en lille knivog tag den ud af formen.Pynt kagen med sigtet flormelis.
- Pr. person:791 kJ/188 kcalProtein: 4 gFedt: 0 gKulhydrat: 44 gFibre: 1 g