-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Anne Bechs knækbrød
Anne Bechs hjemmelavet knækbrød fyldt med gode sager.
3 bradepander
Ingredienser
- Anne Bechs knækbrød
- 1 dl havregryn, gerne glutenfri
- 1 dl hørfrø, malede
- 1 dl græskarkerner
- 1 dl solsikkekerner
- 2 dl rismel
- 1 dl boghvedemel
- groft salt
- ½ dl sesamfrø
- ½ dl chiafrø
- ½ dl mandler, malede
- ½ dl olivenolie
- 2½ dl vand
Sådan laver du Anne Bechs knækbrød
- Tænd ovnen på 180 grader. Bland alle ingredienser sammen. Del dejen i 3 dele. Rul hver del ud til en firkant mellem 2 stykker bagepapir, så det passer til størrelsen på en bradepande. Rids med en kniv der, hvor du gerne vil have, at knækbrødet skal knækkes over, når det er bagt. Når du har fjernet det øverste bagepapir, skal knækbrødet have et drys salt. Bag i forvarmet ovn i 15 min.