-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Bedstefars skæg
Bedstefars skæg er en god gammel klassiker, her er denbagt i muffinforme, men du kan sagtens bruge en lille bradepandei stedet.
(14-16 styk)
Ingredienser
- 125 g smør
- 125 g sukker
- 4 æggeblommer
- 300 g mel
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. vaniljesukker
- 1½ dl mælk
- evt. smør til formen
- Marengs:
- 4 æggehvider
- 200 g sukker
- Fyld:
- Frisk frugt som f. eks. banan, pære, blomme eller en god, syrlig marmelade såsom abrikosmarmelade
- Rør smør og sukker cremet, og tilsæt æggeblommerne en ad gangen. Sigt mel, bagepulver og vaniljesukker, og rør det i dejen på skift med mælken. Fyld dejen i muffinforme, og læg lidt frugt eller marmelade oven i hver af dem. Bag dem ca. 20 min. Ved 175 gr.
- Pisk hviderne let, tilsæt 2 spsk. sukker, og pisk dem helt stive. Rør det sidste sukker i.
- Tag kagerne ud af ovnen, og bred marengsmassen ud over frugten. Bag kagen videre i ca. 20 min.