Cookies med chokolade

Cookies med chokolade

(ca. 20 stk.)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Bagetid: 7-8 min.
  • Dejen er fryseegnet
  • Ingredienser:
  • 175 g hvedemel
  • ½ tsk bagepulver
  • 125 g smør
  • 150 g farin
  • ½ tsk vaniljesukker
  • 1 æg (str. L)
  • 75 g nødder
  • 175 g mørk chokolade

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Sigt mel og bagepulver sammen.
  3. Pisk smør og farin cremet og tilsæt vanilje og æg.
  4. Rør melblandingen i og tilsæt grofthakkede nødder og chokolade.
  5. Sæt dejen med skeer (ca. 30 g pr. kage) og god plads på bageplader med bagepapir og bag kagerne 7-8 min. – til de er gyldenbrune i kanten.
  6. Lad dem stå på pladerne 5 min., før de flyttes over på en rist til afkøling.
  7. Opbevar i en kagedåse.