Filoruller med laks & pastinakmos
Filodej er genial til at pakke alt muligt ind i. Prøv med fisk, kød, grønt eller frugt.
Ingredienser
- 75 g filodej
- Pastinakmos
- 150 g pastinak
- 10 g DDV plante 70 til bagning
- 1 æg (sammenpisket)
- salt & peber
- 85 g laks
- grøn salat
- Tø filodejen op.
- Skræl pastinakkerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre i usaltet vand.
- Blend de møre pastinakker med fedtstoffet og det meste af det sammenpiskede æg. (Gem lidt til pensling)
- Krydr med salt og peber. Læg filodejen fladt ud og fordel pastinakmosen på dejen.
- Læg laks på midten og rul dejen sammen. Pensl sammenføjningen og ydersiden med restenaf det sammenpiskede æg.
- Læg filorullerne på bagepapir, der ligger ovenpå en bageplade.
- Bag dem i en varm ovn ved 200° i ca ½ time, til rullerne er gyldne og sprøde. Server rullerne med grøn salat.