Filoruller med laks & pastinakmos

Filoruller med laks & pastinakmos

Filodej er genial til at pakke alt muligt ind i. Prøv med fisk, kød, grønt eller frugt.

Ingredienser

  • 75 g filodej
  • Pastinakmos
  • 150 g pastinak
  • 10 g DDV plante 70 til bagning
  • 1 æg (sammenpisket)
  • salt & peber
  • 85 g laks
  • grøn salat

  1. Tø filodejen op.
  2. Skræl pastinakkerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre i usaltet vand.
  3. Blend de møre pastinakker med fedtstoffet og det meste af det sammenpiskede æg. (Gem lidt til pensling)
  4. Krydr med salt og peber. Læg filodejen fladt ud og fordel pastinakmosen på dejen.
  5. Læg laks på midten og rul dejen sammen. Pensl sammenføjningen og ydersiden med restenaf det sammenpiskede æg.
  6. Læg filorullerne på bagepapir, der ligger ovenpå en bageplade.
  7. Bag dem i en varm ovn ved 200° i ca ½ time, til rullerne er gyldne og sprøde. Server rullerne med grøn salat.