-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig

Fisk dampet i sølvbedeblade
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Koge/stegetid: 25-30 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 1 sølvbede
- 350 g fisk uden ben
- (f.eks. torsk, laks eller havkat)
- salt og peber
- 2-3 skalotteløg (finthakket)
- 1-2 spsk olivenolie
- 1 dl hvidvin eller rødvin
- 1 dl vand
- 2 spsk hvidvinseddike
- 1 spsk sukker
- 2 spsk rosiner
- 1 laurbærblad
- 1-2 spsk pinjekerner
- Tilbehør:
- grønsager
- kartofler
- ris
- eller brød
SÅDAN GØR DU
- Del sølvbeden i stilkeog blade og skyl dem ikoldt vand. Skær stilkenei mundrette stykker.
- Blancher bladene 1 minuti kogende, letsaltetvand. Læg dem i iskoldtvand og lad dem derefterdryppe af.
- Del fisken i 4 stykker,krydr med salt og peberog pak dem ind i sølvbedeblade(2 blade pr.stykke fisk).
- Steg skalotteløgenebløde og blanke i enbredbundet gryde medolie. Tilsæt sølvbedestilkeog steg underomrøring et par minutter.Krydr med salt ogpeber og tilsæt vin,vand, eddike, sukker,rosiner og laurbærblad.Lad sovsen simre 10min.
- Rist pinjekernerne gyldnepå en tør pande.Læg fiskepakkernei sovsen og lad demsimre ved svag varmeunder låg ca. 8 min.Anret på et fad ogdrys med pinjekerner.Server med det valgtetilbehør.