-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Fiskegryde med tomat
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Stege-/kogetid: ca. 20 min.
- Ingredienser:
- 250-300 g havtaske (eller anden hvid fisk)
- 2 laksekoteletter (eller 250 g ørred i filet)
- 6 porrer
- 500 g tomater
- 1 dl olivenolie (eller anden olie)
- 4-5 stilke frisk timian (eller 2 tsk. tørrede)
- salt og friskkværnet peber
- evt. 1 glas hvidvin (eller vand)
- Tilbehør:
- groft hvedebrød
- Skær fisken istykker på ca. 3x3cm.
- Rens porrerne,og skær dem iringe. Skær tomaterne iterninger.
- Steg porreringeneklare i olie i en tykbundetgryde. Tilsæt timian ogtomater. Lad det stegesammen i nogle min.Krydr med salt og peber.
- Tilsæt evt. hvidvin, ogkog i ca. 10 min. under låg.
- Kom fisken i grydenmed den kogende varmeporre-tomat-blanding.Læg låg på gryden, ogsluk for blusset. Ladfisken trække færdig i ca.10 min. Servér fiskegrydenmed groft brød.