Fudge

Fudge

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 20 min.
  • Kogetid:
  • 5 min.
  • Køletid:
  • 2 timer
  • Fryse-egnet
  • (ca. 40 stk.)
  • 325 g mørk chokolade
  • 1 dåse kondenseret mælk (400g, se tips) købes i specialbutikker, pakistanske og indiske butikker)
  • 150 g nødder (jordnødder, hasselnødder, pekannødder, pistacier, valnødder)
  • og/eller tørret frugt (abrikoser, rosiner, tranebær, blåbær)

  1. Hak chokoladen groft og smelt den i en skål over vandbad.
  2. Tag den af varmen og rør den kondenserede mælk i.
  3. Tilsæt grofthakkede nødder og/eller frugt og fyld massen i lille bradepande (ca. 18x26 cm)foret med bagepapir.
  4. Stil den koldt mindst 2 timer.
  5. Skær massen ud i firkanter og opbevar dem køligt (ikke i køleskab) i en kagedåse eller plastboks med låg.